fredag 15. april 2011

Hjemmelagde Sarah Bernhardt


Ca 25 stk.

Mandelbunn:
3 dl melis
3 eggehviter
200g mandler

Visp eggehvitene stive. Bland i melis og malte mandler.
Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledt plate med god avstand i mellom.
Stekes midt i ovnen  ved 175 grader i ca 10 min.

Sjokoladekrem:
200g smør
2dl melis
3 eggeplommer
100g mørk sjokolade

Bland mykt smør, melis og eggeplommer til en smidig krem.
Rør i smeltet sjokolade.
Ha kremen i en sprøytepose med bred tyll med tagger.
La posen ligge i kjøleskap i 30 minså kremen blir fast.
Sprøyt fyllet i en topp på hver kakebunn.
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.

Glasur:
3 plater sjokolade
4-5ss delfiafett

Smelt sjokolade og tilsett delfiafett.
Dypp kakene i glasuren.
Oppbevares kjølig, kan ligge i fryser
i 3 mnd.

Nam!!!


Bente

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...